nlbedeencs

BIG tafel ovaal, houten Spider-poot (4 cm dik)

Vanaf  1.565,00

Robuuste eiken eettafel met houten spider poot.

Ideaal voor een setting met meerdere stoelen. Doordat er geen poten aan de buitenhoeken van deze tafel zijn gemonteerd is men flexibel(er) in het plaatsen van stoelen.

Leverbaar in diverse kleuren, diktes en afmetingen.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

BIG tafel ovaal, houten Spider-poot (4 cm dik)

Robuust, maar door zijn ovale vorm toch elegant. In deze ovale tafel gaan een stoere rustieke uitstraling en een verfijnd design prima samen.

De rustieke eiken delen zijn in verschillende kleuren leverbaar en ook de poten kunnen in de gewenste kleur worden gemaakt. De poten zijn tevens leverbaar in metaal, maar ook één van de andere poten uit ons assortiment kunnen gecombineerd worden met dit mooie blad.

De natuur heeft zijn sporen nagelaten in deze rustieke eettafel. In plaats van deze weg te schuren en gaten op te vullen hebben we er juist voor gekozen om deze kenmerken te benadrukken en accenten te leggen op oneffenheden, kleurverschillen, scheuren en noesten. Iedere tafel is hierdoor uniek.

Deze ovale eiken eettafel met houten spider-poot is leverbaar in de volgende standaard afmetingen:

180 x 90 x 4 cm v.a.                 € 1565,00
200 x 100 x 4 cm: v.a.              € 1625,00
220 x 100 x 4 cm: v.a.              € 1665,00
240 x 100 x 4 cm: v.a.              € 1705,00
260 x 100 x 4 cm: v.a.              € 1745,00
280 x 100 x 4 cm: v.a.              € 1785,00

Dit is een rustieke eiken tafel die kenmerken bevat welke door de natuur gevormd zijn. De hoeveelheid scheuren, noesten en kleurnuances kunnen van tafel tot tafel afwijken.

De onbewerkte tafels zijn NIET behandeld, dit is een naturel eiken. Hier kun je zelf kiezen om jouw tafel puur natuur te houden of te behandelen met een olie of lak. De door ons gekleurde tafels zijn gelakt en daardoor optimaal beschermd tegen vocht en vuil van buitenaf.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BIG tafel ovaal, houten Spider-poot (4 cm dik)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *