CITY CHIC: DE IDEALE DONKERGROENE VELVET LOUNGEBANK ANNABELLE

Gebruik jij de salon het liefst om heerlijk op onderuit te zakken en tv te kijken of een boek te lezen? Dan is loungesalon Annabelle een perfecte match! Deze donkergroene velvet loungesalon is ideaal voor in een tv-kamer, thuisbioscoop, serre of natuurlijk gewoon in de woonkamer.

Donkergroene velvet loungesalon Annabelle

Een donkergroene salon is een mooie middenweg tussen neutraal en kleur. Door de donkergroene velvet loungesalon te gebruiken als basis en de rest van de materialen en tinten in de ruimte hierop af te stemmen, ontstaat er een rustig geheel.

Deze donkergroene velvet loungesalon is ideaal wanneer je thuis echt even tot rust wil komen met een film, serie of boek, je voeten omhoog én een glas bubbels aan je zij. Deze variant van loungesalon Annabelle is uitgevoerd in de velvetstof Adore Forrest en met het element in between. Dit element is een handige én stijlvolle toevoeging aan je (lounge)salon. Het element is ook eenvoudig weg te halen, waardoor de twee longchairs direct aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Bovendien is deze donkergroene velvet loungesalon perfect voor een tv-kamer, thuisbioscoop of ruime serre.

Maak je eigen thuisbioscoop met loungesalon Annabelle

Bij een thuisbioscoop denk je misschien als snel aan de welbekende rode stoelen, maar je kunt het ook nét even anders aanpakken. Met loungesalon Annabelle creëer een stijlvolle én hele relaxte plek voor het bekijken van jouw favoriete film. Ben je gezegend met een grote ruimte? Dan kun je de loungesalon uitbreiden met meerdere longchairs óf juist meerdere sets neerzetten. Oja, een groot scherm met mooi beeld en een geluidsinstallatie maken je eigen thuisbioscoop helemaal compleet 😉

Op de foto: Loungesalon Annabelle double lazy, Tapijt Cassio 23