nlbe

De voordelen van een hoekbank

Room108 begrijpt als geen ander dat het kiezen van de juiste bank essentieel is voor jouw interieur en wooncomfort. Misschien twijfel je nog tussen een bankstel en een hoekbank? Of weet je niet goed of een hoekbank wel praktisch is in huis? De voordelen van een hoekbank zet Room108 voor je op een rijtje!

Comfort

Het comfort van de bank is ontzettend belangrijk. Een hoekbank geeft ontzettend veel comfort. Zo is het liggedeelte een groot voordeel van de hoekbank. Hier kun je uren op ontspannen. De ruimte om te zitten is dieper waardoor je lekker kunt relaxen in de hoek. Bij een hoekbank kun je ook nog kiezen tussen een ottoman of een hoekbank met longchair. Een ottoman heeft een extra zitplaats op het hoekelement. Bij een longchair is dit gedeelte puur om languit op de bank te liggen.

Ruimte

Een hoekbank neemt meer ruimte in dan een normale twee- of driezitter, maar hij zorgt voor een rustig interieur. Één groot meubel oogt namelijk rustig in de ruimte en je kan de ruimte optimaal benutten door de hoekbank tegen de muren in de hoek te plaatsen. Hiermee creëer je een grote open ruimte. Een hoekbank is perfect voor zowel grote als kleine ruimtes. In een grote ruimte is een hoekbank ook geschikt om de kamer op te delen in meerdere delen. Je kunt er ook voor kiezen om de bank in het midden te plaatsen als eye-catcher met twee fauteuils.

Zitplekken

Een hoekbank is door zijn vele zitplekken ideaal voor huishoudens met meerdere personen. Het is de favoriete bank voor gezinnen die graag gezamenlijk in de woonkamer vertoeven. Ook is de hoekbank ideaal voor als er gasten op bezoek komen. Je hoeft een goed gesprek niet uit de weg te gaan, want je kunt elkaar namelijk goed aankijken.

Hoekbank zelf samenstellen

Ben je op zoek naar maatwerk op het gebied van banken? Room108 helpt je graag op weg. Een Room108 hoekbank kun je volledig naar eigen wensen samenstellen. Van vrijwel ieder model hebben wij een groot aantal elementen die je met elkaar kunt combineren. Helemaal aangepast op de afmetingen en indeling van jouw ruimte! Ook bestaat de stoffencollectie uit meer dan 700 verschillende stoffen. Zo is er voor ieder wat wils!

Hoekbank Sophie is verkrijgbaar in diverse stoffen en eco-leder.

Nog op zoek naar de perfecte hoekbank? Room108 is expert op het gebied van zitmeubelen en heeft een grote collectie hoekbanken. Bekijk de modellen online of bezoek een van onze verkooppunten.

Leave a Reply