Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Stel je eigen fauteuil of loveseat samen

Opzoek naar een fauteuil of loveseat die je volledig zelf kunt samenstellen? Laat je hier inspireren door de veelzijdige collectie van Room108!

Een Room108 fauteuil of loveseat samenstellen

Een fauteuil of loveseat is niet alleen mooi voor in je woonkamer, maar staat ook fantastisch in je slaapkamer. Je stelt jouw Room108 fauteuil of loveseat zelf samen door te kiezen uit de verschillende modellen, afmetingen, materialen én kleuren. Bovendien kun je jouw fauteuil of loveseat matchen met hetzelfde model bank of hoekbank!

Ben je benieuwd hoe dit werkt? Bekijk dan het stappenplan!

De Room108 collectie en prijsopbouw

De online impressie van onze fauteuils en loveseats is een kleine greep uit de mogelijkheden, want die zijn er nog véél meer. Alleen al de diverse stof- en leersoorten in verschillende kleuren bieden meer dan 700 opties! De stof- en leersoorten hebben allemaal een eigen prijs en zijn verdeeld in prijscategorieën. We leggen je graag uit hoe deze prijsopbouw werkt!

De totale collectie is enorm groot, omdat ieder model als fauteuil, loveseat, bankstel én hoekbank geleverd kan worden en er daarbij diverse mogelijkheden zijn. Eén ding is in ieder geval zeker: er is voor iedereen een favoriet!

Kom langs voor advies of inspiratie in één van onze showrooms

Je bent van harte welkom in één van onze vele showroom om te komen proefzitten, de verschillende stof- en leersoorten te bekijken én je te laten inspireren!

Wil je een bijzonder advies op maat? Onze interieurspecialisten in de winkels helpen je graag!