GLAMROCK: EEN GROTE WOONKAMER SFEERVOL INRICHTEN MET HOEKSALON CLAIRE CROWDY

Heb jij een grote woonkamer en is de salon het middelpunt van jouw woonkamer waar je veel tijd doorbrengt met je gezin, familie of vrienden? Dan is hoeksalon Claire Crowdy een echte aanwinst voor je interieur. Deze grote salon is vooral geschikt om een ruime woonkamer sfeervol in te richten én er is een plekje voor iedereen!

Sfeervolle hoeksalon Claire Crowdy

Als je een grote woonkamer hebt, kan het nog best lastig zijn om deze sfeervol in te richten. Je wilt optimaal gebruik maken van de ruimte en zorgen dat het stijlvol en gezellig is. Dit doe je door grote gebaren te maken met statement meubels en ze met elkaar in verbinding te brengen. Je begint bij het belangrijkste meubel; jouw droomsalon. In deze set kozen we voor hoeksalon Claire Crowdy in de stof Renegade Natural. Met een grote hoeksalon is er plek voor iedereen én is de ruimte meteen goed gevuld. Onze collectie biedt duizenden mogelijkheden om jouw droomsalon helemaal naar wens samen te stellen en aan te passen op jouw woonkamer!

De lichte salon Claire valt extra op in combinatie met de donkere muren en is dus echt de eyecatcher van deze set. De donkere muren met lambrisering zorgen ervoor dat de gehele woonkamer een luxe en warme sfeer krijgt. Zet de salon liever niet direct tegen de muur aan, maar juist een stuk van de muur af. Zo benadruk je de ruimte en kun je achter de salon een sidetable plaatsen met mooie decoratie of verlichting.

Breng de meubels met elkaar in verbinding

Kies in een ruime woonkamer niet alleen voor een ruime salon, maar ook voor een groot kleed, een royale salontafel en grote woonaccessoires. Het maatwerktapijt Landro in kleur 24 is goed in verhouding met de grootte van de salon. Door de salon en de salontafel op het tapijt te plaatsen creëer je een eenheid. Die eenheid kun je versterken door de kleuren in verschillende items terug te laten komen. De kleur van het tapijt komt terug in de sierkussens op de salon en de gouden woonaccessoires matchen mooi met de salontafel. Om de styling iets levendiger te maken, kun je nog mooie groente takken, bloemen of pluimen toevoegen in de vazen.

[/ux_slider] Op de foto: Hoekbank Claire Crowdy, Maatwerktapijt Landro 24

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *