GLAMROCK: HOEKSALON SOPHIE II SQUARE BIEDT VEEL ZITPLEK IN EEN OASE VAN BLAUW

Als je dacht dat blauw op blauw too much zou zijn dan laten we je graag het tegendeel zien! De blauwe lambrisering zorgt voor een erg karakteristieke look en benadrukt de hoogte van de muren. Door de hoeksalon ook in een blauwe kleur te kiezen ontstaat er een heel rustig beeld. Om de rust een klein beetje te doorbreken, gebruiken we accenten van zwart en wit. Bovendien zijn er veel voordelen aan de kleur blauw én aan de opstelling van deze hoeksalon. Lees deze hieronder!

The best of both worlds: ottoman én longhchair

De Sophie II square in Skala Navy heeft haar naam te danken aan de combinatie van zowel een ottoman als een longchair. Voor veel mensen is het verschil tussen deze twee termen nog niet helemaal duidelijk dus we leggen het graag voor je uit. Aan de linkerkant van de Sophie II square bevindt zich de ottoman. Deze is te herkennen aan de doorlopende rugleuning, waardoor er twee volwaardige zitplekken ontstaan. Uiteraard is het geen enkel probleem als je er alsnog voor kiest om hier lekker languit op te gaan liggen 😉. Maar als je dat écht goed wil doen, kun je beter even opschuiven naar de rechterkant. Hier bevindt zich namelijk de longchair. Dankzij de armleuning is de longchair het meest geschikt om languit op te relaxen. Met een aantal mooie sierkussens kun je heerlijk wegdromen in deze hoek van de salon!

Een oase van blauw = een oase van rust

De kleur blauw wordt vaak geassocieerd met rust en sympathie en staat voor intelligentie en vriendelijkheid. Wanneer je een ontspannen avond op de salon hebt gepland, met vrienden, familie of alleen, dan komt dat in een woonkamer zoals deze dik in orde. Daarnaast zorgt het tapijt in een iets warme tint voor wat kleurcontrast én voor warme voetjes. Dit tapijt komt uit onze Room108 tapijten collectie die onlangs is gelanceerd en in veel van onze verkooppunten te bewonderen is!

hoekbank Sophie II square

Op de foto: Hoeksalon Sophie, Maatwerktapijt Marino kleur 22

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *