nlbe

Hoeksalon Annabelle – In between

Vanaf  1.579,00

Hoeksalon Annabelle in between is uitgevoerd met een tussen element dat de salon een bijzondere twist geeft. Het model Annabelle is een populair model dat vele variaties kent. Daardoor past Annabelle in vrijwel iedere woonstijl en is het een van onze populairste modellen. Hoeksalon Annabelle heeft een comfortabele zit dankzij de dikke rugkussens en lendekussens. De strakke afwerking en brede leuningen geven de Annabelle een luxe uitstraling.

 

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Hoeksalon Annabelle – In between

Hoeksalon Annabelle in between zoals op de foto is uitgevoerd met een longchair aan de rechterkant, in de afmeting 381 x 175 cm (maat XL), in eco-leder Reno Forest (stofcategorie F) en kost €2414,-.

Hoeksalon Annabelle in between heeft een open element tussen de zittingen en de longchair. Het in between element is ideaal om een bijzondere opstelling te realiseren. Daarnaast is dit open element buitengewoon handig om je hapje en drankje op te plaatsen tijdens een gezellige avond op de salon. Hoeksalon Annabelle is leverbaar in veel verschillende opstellingen, materialen én kleuren. Je kunt jouw hoeksalon dus volledig naar wens samenstellen!

Hoeksalon Annabelle – in between is o.a. leverbaar in de volgende standaard uitvoeringen:

Hoeksalon Annabelle in between S (321 x 175 cm ) vanaf: €1579,-
Hoeksalon Annabelle in between M (341 x 175 cm) vanaf: €1599,-
Hoeksalon Annabelle in between L (361 x 175 cm) vanaf: €1649,-
Hoeksalon Annabelle in between XL (381 x 175 cm) vanaf: €1759,-

*De getoonde vanaf prijs geldt voor hoeksalon Annabelle in stofcategorie A. De prijs van de hoeksalon Annabelle op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De hoeksalon op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoeksalon Annabelle – In between” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *