nlbedeencs

Hoeksalon Annabelle Square

Vanaf  2.099,00

Het beste van twee werelden in één salon. Niet één maar twee hoeken!

Mooie strakke lijnen in combinatie met heerlijke zachte kussens en dubbele rugkussens. Moderne looks met een landelijk comfort.

Leverbaar in zowel stof als leer!

Wissen
Beschrijving
Extra informatie
Beoordelingen (0)

Hoeksalon Annabelle Square

Een vaste waarde in de collectie Room108. Echter maken we deze versie van de hoeksalon Annabelle in een iets andere uitvoering.

Normaliter kies je namelijk voor een longchair óf een ottoman (hoekelement) aan je hoeksalon, maar met deze uitvoering hoef je niet te kiezen. Hoeksalon Annabelle Square wordt namelijk gemaakt met beide hoekelementen.

De longchair en ottoman worden met elkaar verbonden door een rechte salon waardoor een speelse U-opstelling ontstaat. Met maar liefst 2 ligplekken en/of heel veel zitruimte.

Mocht je een andere afmeting of uitvoering willen dan is dit geen enkel probleem. Van dit model zijn vele elementen beschikbaar welke met elkaar gecombineerd kunnen worden. Als klap op de vuurpijl hebben we meer dan 700 verschillende stoffen om uit te kiezen.

Hoeksalon Annabelle Square is leverbaar in de volgende standaard uitvoeringen (andere combinaties mogelijk):

  • Hoeksalon Annabelle Square S (375 x 220 cm): v.a. € 1889,00
  • Hoeksalon Annabelle Square M (395 x 220 cm): v.a. € 1919,00
  • Hoeksalon Annabelle Square L (415 x 220 cm): v.a. € 1969,00
  • Hoeksalon Annabelle Square XL (435 x 220 cm): v.a. € 2049,00

*De getoonde vanaf prijs geldt voor de hoeksalon Annabelle Square S in stofcategorie 1. De prijs van de salon Annabelle op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De salon op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

Afmeting

Hoeksalon Annabelle Square S (375 x 220 cm), Hoeksalon Annabelle Square M (395 x 220 cm), Hoeksalon Annabelle Square L (415 x 220 cm), Hoeksalon Annabelle Square XL (435 x 220 cm)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoeksalon Annabelle Square” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *