nlbedeencs

Hoeksalon Annabelle Velvet

Vanaf  1.749,00

Mooie strakke lijnen in combinatie met heerlijke zachte kussens en dubbele rugkussens. Moderne looks met een landelijk comfort.

Leverbaar in zowel stof als leer!

Wissen
Beschrijving
Extra informatie
Beoordelingen (0)

Hoeksalon Annabelle Velvet

Hoeksalon Annabelle is een vaste waarde in de collectie Room108. Echter maken we deze versie van de hoeksalon Annabelle in een iets andere uitvoering.

In het model Annabelle vindt je een mix terug van kenmerken die typerend voor de landelijke stijl zijn, maar Annabelle heeft ook de karaktereigenschappen van een moderne design salon. Is dit dan een hoeksalon voor iemand die geen keuze kan maken? Nee, kies je voor een hoeksalon Annabelle Velvet, dan kies je heel bewust voor een hoeksalon met een geweldige zit, een voortreffelijke afwerking en een zeer hoge prijs / kwaliteit verhouding.

Mocht je een andere afmeting of uitvoering willen dan is dit geen enkel probleem. Van dit model zijn vele elementen beschikbaar welke met elkaar gecombineerd kunnen worden. Als klap op de vuurpijl hebben we meer dan 700 verschillende stoffen om uit te kiezen.

Hoeksalon Annabelle Velvet is leverbaar in de volgende standaard uitvoeringen (andere combinaties mogelijk):

  • Hoeksalon Annabelle Velvet M (293 x 220 cm): v.a. € 1595,00
  • Hoeksalon Annabelle Velvet L (313 x 220 cm): v.a. € 1675,00
  • Hoeksalon Annabelle Velvet XL (333 x 220 cm): v.a. € 1775,00

*De getoonde vanaf prijs geldt voor de hoeksalon Annabelle Velvet M in stofcategorie 1. De prijs van de salon Annabelle op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De salon op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

Afmeting

Hoeksalon Annabelle Velvet M (293 x 220 cm), Hoeksalon Annabelle Velvet L (313 x 220 cm), Hoeksalon Annabelle Velvet XL (333 x 220 cm)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoeksalon Annabelle Velvet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *