nlbedeencs

Hoeksalon Christina

Vanaf  1.195,00

Deze landelijke hoeksalon Christina is leverbaar in verschillende afmetingen en in vele kleuren. Hoeksalon Christina is niet alleen leverbaar als hoeksalon, maar ook als bijvoorbeeld salon, leefhoek, loveseat of fauteuil. Stel je eigen hoeksalon Christina samen, volledig afgestemd op jouw eigen woonwensen.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Hoeksalon Christina heeft een fraaie gecapitonneerde romp en brede eveneens gecapitonneerde armleuningen. De zitkussens en rugkussens zijn groot en goed gevuld. Christina wordt dan ook wel eens met recht een moderne Chesterfield salon genoemd. Hoeksalon Christina vormt een evenwichtige mix tussen de klassieke ontwerpen en gezellige landelijke modellen.

Zoals je van ons mag verwachten is hoeksalon Christina in vele uitvoeringen leverbaar, niet alleen als hoeksalon, maar ook als rechte salon, leefhoek of loveseat. Wat maatvoering betreft kun je met deze hoeksalon Christina ook alle kanten op. We hebben zittingen in 6 verschillende breedtes, diverse hoekelementen en 2 longchairs.

Bij het ontwerp van hoeksalon Christina hebben we naast het comfort en het uiterlijk van de salon ook de constructie een belangrijke rol laten spelen. De rompen zijn stevige houten frames waarbij de dragende delen uit beukenhout zijn gemaakt. De zittingen worden ondersteund door metalen nosag veren en zijn uitgevoerd in een goede kwaliteit schuim. De stof is volledig naar keuze, waarbij je de keuze hebt uit verschillende stof/prijsgroepen.

Hoeksalon Christina is o.a. in de volgende standaard uitvoeringen leverbaar:

  • Hoeksalon Christina S, 255 x 175 cm: v.a. € 1195,00
  • Hoeksalon Christina M, 275 x 175 cm: v.a. € 1295,00
  • Hoeksalon Christina L, 315 x 175 cm: v.a. € 1395,00
  • Hoeksalon Christina XL, 335 x 175 cm: v.a. € 1445,00
  • Hoeksalon Christina XXL, 355 x 175 cm: v.a. € 1495,00
  • Hoeksalon Christina XXXL, 375 x 175 cm: v.a. € 1595,00

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Show reviews in all languages (1)

Wees de eerste om “Hoeksalon Christina” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *