nlbedeencs

Hoeksalon Clarisse

Vanaf  1.039,00

Hoeksalon met een heerlijke zit. Gewoon lekker zitten, dat was hét uitgangspunt bij het ontwerpen van deze landelijke hoeksalon.

Een hoeksalon zoals hoeksalon Clarisse kan in ieder huis staan, of het nu modern of klassiek is ingericht. Deze hoeksalon is multifunctioneel.

Is de samenstelling en afmeting bekend, dan kun je met de grote stoffen en leder collectie je salon helemaal gaan afstemmen op je eigen interieur.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Hoeksalon Clarisse zorgt er voor dat je na een lange dag werken of studeren lekker kunt relaxen en comfortabel kunt ontspannen op je eigen salon. Lekker even bijkomen in de door je zelf samengestelde hoeksalon.

Het samenstellen van hoeksalon Clarisse is erg eenvoudig. Met de vele mogelijkheden van deze salon is het kinderlijk eenvoudig om persoonlijke draai te geven aan hoeksalon Clarisse S. Verschillende breedtes, kleuren, stoffen, armleuningen, enz, het is allemaal beschikbaar. Er zijn meer dan voldoende ingrediënten om hier de ideale hoeksalon mee te bouwen.

Bij het produceren van hoeksalon Clarisse is gebruik gemaakt van degelijke materialen en iedere salon wordt zorgvuldig met de hand gebouwd in een Europese meubelfabriek. Een hoeksalon of loungesalon van Room108 is een mooi product met de juiste uitstraling en een bijzonder aantrekkelijke prijs. Prijs en kwaliteit van deze landelijke hoeksalon zijn prima in verhouding en vormen ook de basis van het succes van deze mooie loungesalon.

Hoeksalon Clarisse is o.a. in de volgende standaard uitvoeringen leverbaar:

  • Hoeksalon Clarisse S, 255 x 175 cm: v.a. € 895,00
  • Hoeksalon Clarisse M, 275 x 175 cm: v.a. € 995,00
  • Hoeksalon Clarisse L, 315 x 175 cm: v.a. € 1095,00
  • Hoeksalon Clarisse XL, 335 x 175 cm: v.a. € 1145,00
  • Hoeksalon Clarisse XXL, 355 x 175 cm: v.a. € 1195,00
  • Hoeksalon Clarisse XXXL, 375 x 175 cm: v.a. € 1245,00

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Show reviews in all languages (2)

Wees de eerste om “Hoeksalon Clarisse” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…