nlbedeencs

Hoeksalon Elena custom

Vanaf  2.099,00

Hoeksalon Elena Custom is een landelijke hoeksalon met lekkere zachte zit- en rugkussens.Deze salon is leverbaar in meer dan 700 verschillende stoffen, maar ook in leer. Doordat deze hoeksalon uit elementen is opgebouwd kun je hem volledig zelf samenstellen en helemaal aanpassen aan je eigen woning.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Hoeksalon Elena Custom is een grote hoeksalon die zowel in stof als leer leverbaar is. De Custom opstelling komt voor bij meerdere modellen in de collectie van Rooom108 en is ontwikkelt voor de wat grotere woonkamers en biedt ook plaats aan grotere gezinnen.

Elena is gevuld met een lekkere zachte vulling waarvan de toplaag bestaat uit synthetische watten welke zijn versterkt met siliconen vezels. Hierdoor heeft dit hoeksalon een heerlijk zacht zitcomfort wat zich perfect leent om eens lekker in te gaan liggen of hangen om een relaxed avondje op de bank door te brengen. Ook lekker stevig zitten is geen probleem, de bijgeleverde lendenkussens zorgen voor een goede support onderin de rug.

Hoeksalon Elena Custom is ook leverbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Hoeksalon Elena Custom M, 293 x 304 cm: v.a. € 1895,00
  • Hoeksalon Elena Custom L,  313 x 300 cm: v.a. € 1965,00
  • Hoeksalon Elena Custom XL, 333 x 310 cm: v.a. € 2085,00

Een hoeksalon Elena in een andere afmeting? Room108 hoekbank Elena Custom

De hierboven genoemde afmetingen zijn slechts een paar mogelijke voorbeelden. Het totale programma uit de collectie Elena bestaat uit 32 verschillende elementen die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Hiermee kun je volledig je eigen salon of hoeksalon samenstellen. Hierdoor is eigenlijk alles mogelijk, er kan een 1-zits of loveseat van gemaakt worden, maar ook een grote leefhoek. De hoeksalon Elena Custom M is samengesteld uit een viertal elementen, deze opstelling vindt je ook in een aantal van onze winkels. (neem voor de zekerheid even contact op met de betreffende dealer alvorens te gaan kijken om teleurstellingen te voorkomen)

Hoewel de vulling van de hoeksalon Elena Custom M van goede kwaliteit is en met de grootste zorg is samengesteld dient men zo nu en dan de zit-en rugkussens van deze bank op te schudden. Het opschudden van de kussens voorkomt kuilvorming in de kussens en verlengt de levensduur van je hoeksalon Elena Custom M.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoeksalon Elena custom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…