nlbedeencs

Hoeksalon Lucia

Vanaf  1.195,00

Hoeksalon Lucia is leverbaar in een grote diversiteit aan afmetingen en materialen. Hoeksalon Lucia is niet alleen leverbaar als loungesalon, maar ook bijvoorbeeld als salon, leefhoek, loveseat of fauteuil. Stel je eigen hoeksalon of salon Lucia samen, volledig afgestemd op jouw eigen woonwensen.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Hoeksalon Lucia

Hoeksalon Lucia is vergelijkbaar met hoeksalon Julia. Het verschil is dat de rugkussens van hoeksalon Lucia gecapitonneerd zijn. Deze grote losse rugkussens dragen een steentje bij aan de gezellige uitstraling van deze hoeksalon in landelijke stijl.

Hoeksalon, salon, loveseat of leefhoek, met een Lucia is het allemaal mogelijk. Een hoeksalon Lucia kan dan ook geheel worden aangepast aan jouw eigen voorkeuren. De zittingen van het model Lucia zijn in 6 verschillende breedtes leverbaar, oplopend per 10 cm. Er zijn tevens verschillende opties voor een hoekelement.

Bij het ontwerp van hoeksalon Lucia hebben we naast het comfort en het uiterlijk van de salon ook de constructie een belangrijke rol laten spelen. De rompen zijn stevige houten frames waarbij de dragende delen uit beukenhout zijn gemaakt. De zittingen worden ondersteund door metalen nosag veren en zijn uitgevoerd in een goede kwaliteit schuim. De stof is volledig naar keuze, waarbij je de keuze hebt uit verschillende stof/prijsgroepen.

Hoeksalon Lucia is o.a. in de volgende standaard uitvoeringen leverbaar:

  • Hoeksalon Lucia S, 255 x 175 cm: v.a. € 1195,00
  • Hoeksalon Lucia M, 275 x 175 cm: v.a. € 1295,00
  • Hoeksalon Lucia L, 315 x 175 cm: v.a. € 1395,00
  • Hoeksalon Lucia XL, 335 x 175 cm: v.a. € 1445,00
  • Hoeksalon Lucia XXL, 355 x 175 cm: v.a. € 1495,00
  • Hoeksalon Lucia XXXL, 375 x 175 cm: v.a. € 1595,00

*De getoonde vanaf prijs geldt voor de hoeksalon Lucia S in stofcategorie 1. De prijs van de salon op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De salon op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoeksalon Lucia” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *