nlbedeencs

Hoeksalons

Een hoeksalon zelf samenstellen
Een Room108 hoeksalon kun je volledig naar eigen wensen samenstellen. Van vrijwel ieder model hoeksalon hebben wij een groot aantal elementen die je zelf met elkaar kunt combineren. Helemaal aangepast op de afmetingen en indeling van je eigen woonkamer!

De stoffencollectie voor de hoeksalons van Room108 is enorm en bestaat uit meer dan 700 verschillende stoffen. Ook onze leercollectie is zeer groot en bestaat uit diverse leersoorten in de meest uiteenlopende kleuren. Deze collecties zijn te groot om volledig op deze site weer te geven. Ieder Room108 verkooppunt beschikt over stalen van al deze verschillende materialen en helpt je graag bij het maken van je keuze.

Resultaat 1–36 van de 38 resultaten wordt getoond

1 2

Hoeksalons van Room108

Naast de scherpe prijzen en de flexibiliteit met afmetingen en kleuren hebben onze hoeksalons nog veel meer voordelen. Doordat het gehele productieproces in eigen hand is kan de inkoop van materialen met de grootste zorg door ons worden gedaan. Room108 maakt gebruik van degelijke materialen en kwalitatief goede constructies. Een Room108 hoeksalon wordt dan ook altijd geleverd met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Hoeksalons in verschillende stoffen en leersoorten

Een Room108 hoeksalon kan worden gemaakt in allerlei verschillende stoffen. Al deze stoffen hebben een eigen prijsklasse. De prijzen op deze website zijn zogenaamde vanaf prijzen (cat. A). Dit is de prijs die geldt voor de betreffende hoeksalon zoals afgebeeld of omschreven op deze site. Ook bij de vanaf prijzen is er keus uit verschillende stoffen en kleuren.
Niet iedere stof is geschikt voor iedere situatie. Staat je salon bijvoorbeeld de hele dag in direct zonlicht, of heb je huisdieren die op je hoeksalon mogen? Ben je alleen of met een groot gezin? Dit zijn allemaal factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een stof voor je hoeksalon.

Een aantal van de Room108 hoeksalons kan ook worden geleverd in leer. In leer hebben we net als bij de stoffen verschillende soorten. Ook bij het kiezen van het leer spelen allerlei factoren een rol. Wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt voor je leren hoeksalon, neem dan contact op met één van onze dealers. Zij zullen je graag helpen bij het maken van de juiste keus.

Landelijke hoeksalons

De hoeksalons van Room108 laten zich het best typeren als landelijke hoeksalon of als hoeksalons in landelijke stijl. Wij zijn zelf enorme liefhebbers van landelijke meubelen en hebben ons enorm laten inspireren door deze romantische stijl van wonen. In al onze meubels, dus ook in al onze hoeksalons zijn duidelijke stijlkenmerken aanwezig van deze landelijke invloeden. Zoals je van ons mag verwachten wordt dit alles gebracht tegens messcherpe prijzen en met oog voor detail.