nlbedeencs

Hoeksalon Beau

Vanaf  1.289,00

Universele hoeksalon, zowel links als rechts op te stellen. Hoeksalon Beau is ook al leverbaar in een aantal kleine afmetingen waardoor deze ook geschikt is voor de kleinere (woon)kamers. Leverbaar in zowel stof als leer, of in een combinatie van beiden!

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Hoeksalon Beau

Voor hen die van verandering houden. Beau is namelijk een universele hoeksalon. Dit wil zeggen dat deze hoeksalon zowel in een linkse als in een rechtse opstelling geplaatst kan worden. Staat Beau vandaag in een linkse hoek opgesteld, dan staat ze in een handomdraai morgen als rechtse hoeksalon opgesteld.

Doordat we met losse elementen werken kun je ook zelf je eigen opstelling creëren en keuzes maken in combinaties in stof en leer. Op de foto’s die je op deze website ziet is bijvoorbeeld gekozen voor een stoer leren zit-element en een extra leren hocker (meerprijs).

We hebben Beau standaard voorzien van een aantal extra kussens die als lendenkussen gebruikt kunnen worden, maar ook als sierkussen.

Hoeksalon Beau is leverbaar in de volgende standaard uitvoeringen, bestaande uit: element arm links + element arm rechts + zitelement + hocker (prijzen volledig in stof)

  • Hoeksalon Beau S (210 x 245 cm): v.a. € 1289,00
  • Hoeksalon Beau M (250 x 245 cm): v.a. € 1359,00
  • Hoeksalon Beau L (280 x 245 cm: v.a. € 1489,00
  • Hoeksalon Beau XL (330 x 265 cm): v.a. € 1579,00
  • Hoeksalon Beau XXL (370 x 265 cm): v.a. € 1719,00

*De getoonde vanaf prijs geldt voor de hoeksalon Beau S in stofcategorie 1. De prijs van de salon op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De salon op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoeksalon Beau” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *