nlbe

Loungesalon Annabelle triple lazy

Vanaf  2.099,00

Loungesalon Annabelle triple lazy is een unieke variant van ons populaire model Annabelle. Deze bijzondere opstelling heeft maar liefst drie longchairs! Naast deze opstelling is er ook een loungesalon Annabelle single lazy en een double lazy. Model Annabelle is zeer comfortabel en in deze uitvoering dus dé ideale loungesalon die je volledig kunt aanpassen aan jouw interieur.

 

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Loungesalon Annabelle triple lazy

Loungesalon Annabelle zoals op de eerste foto’s is uitgevoerd in de afmeting 369 x 175 cm, in de stof Silent Natural (stofcategorie D) en kost €2595,-. Loungesalon Annabelle zoals op de foto’s met tussenelement in between is uitgevoerd in de afmeting 404 x 175 cm, in de stof Silent Natural (stofcategorie D) en kost €2850,-.

Door drie longchairs van model Annabelle aan elkaar te koppelen, ontstaat er één grote loungesalon. Je kunt er voor kiezen om een leuke twist te geven aan deze opstelling door er het element in between aan toe te voegen. Dit element kun je mooi aankleden met een dienblad en accessoires, maar is ook perfect om je hapje en drankje op te zetten. De Annabelle triple lazy is dus perfect voor in een bioscoopkamer of om van je woonkamer een riante relaxplek te maken.

Loungesalon Annabelle lazy is o.a. leverbaar in de volgende standaard uitvoeringen:

Loungesalon Annabelle single lazy (175 x 123 cm) vanaf: €739,-
Loungesalon Annabelle double lazy (246 cm x 175 cm) vanaf: €1399,-
Loungesalon Annabelle double lazy + in between (281 x 175 cm) vanaf €1619,-
Loungesalon Annabelle triple lazy (369 cm x 175 cm) vanaf: €2099,-
Loungesalon Annabelle triple lazy + in between (404 cm x 175 cm) vanaf: €2299,-

 

*De getoonde vanaf prijs geldt voor loungesalon Annabelle triple lazy in stofcategorie A. De prijs van de loungesalon Annabelle op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De loungesalon op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Loungesalon Annabelle triple lazy” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *