BINNENKIJKEN BIJ ISABEL: EEN MODERN CHIQUE INTERIEUR

Kijk binnen in het modern chique interieur van Isabel, Rico en hun twee kindjes in het Brabantse Bakel. Zij wonen hier in een stijlvolle nieuwbouw woning.

Modern chique interieur in een nieuwbouwwoning

Een modern chique interieur: dat past wel bij Isabel en Rico. Hiervoor woonden zij in een groot landelijk huis dat in 2018 helaas werd getroffen door blikseminslag. “Er ontstond brand waardoor het huis volledig onbewoonbaar werd. We moesten daarom noodgedwongen een tijdelijke woning zoeken om op de plek van hun oude huis iets nieuws te bouwen.” In 9 maanden tijd werd het huis helemaal gebouwd. Dat was nodig omdat er een tweeling op komst was en het gezin wilde dus zo snel mogelijk hun intrek nemen in de nieuwe woning.

Het oude huis bestond uit verschillende aparte ruimtes. De woonwens voor het nieuwe huis was dus om een ruimtelijk gevoel te creëren met een grote leefruimte, hoge ramen en veel licht inval. De stijl van het oude huis was heel landelijk, maar een moderne stijl past veel beter bij ze en die is ook volop toegepast in het huidige huis. Aangezien het gezin door de brand alles kwijt was, moest ook het complete interieur nieuw gekocht worden. Ze wonen nu sinds 2019 in het nieuwe huis en zijn uiteindelijk heel blij met de keuzes: “Het is precies geworden zoals we het in gedachten hadden.”

Gevoel voor interieur

In de ruime hal vallen direct de ramen tot aan het plafond op: die zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de hal loop je door de zwarte stalen deuren de grote leefruimte binnen. Hier vind je de keuken, eet- en zithoek. Je ziet gelijk dat hier iemand woont met gevoel voor interieur, omdat de ruimte erg goed is ingedeeld. In de grote leefruimte zijn er sfeervolle hoeken gecreëerd door met grote elementen te werken die bepalend zijn voor de zithoek, eethoek en keuken. Een van de statement items in het interieur is hoekbank Annabelle Square van Room108. De zithoek wordt hier volledig mee benut. Alle hoeken staan met elkaar in verbinding, zodat het écht een leefruimte is. Kortom: waar je ook zit, je bent op iedere plek met elkaar verbonden.

Modern chique interieur met veel warmte 

Isabel omschrijft haar interieur als modern chique. De basis is strak met witte muren, een lichte gietvloer en zwarte kozijnen. De neutrale kleuren als zwart, wit en naturel in combinatie met warme materialen zoals hout en stof zorgen voor een chic en sfeervol geheel.

“We hebben hoeksofa Annabelle Square in de stof Mine en de kleur Shell gekocht bij Room108 & Gusj Market in Eindhoven. We zagen de sofa daar in de showroom en waren meteen verkocht. Precies zoals hij in de winkel stond wilden wij hem ook hebben, in dezelfde stof én kleur. De keuze was dus snel gemaakt, want hij zat ook nog eens heel lekker! Daarnaast kochten we hier van het merk Gusj de grote salontafel en de koffietafel voor over bank.”

“Toen ik jullie winactie zag om het aankoopbedrag van de bank terug te winnen dacht ik, hier ga ik mijn best voor doen. Rico zei nog: “Je wint toch nooit”. Maar het tegendeel is waar, want we zijn de winnaars van de maand april!”

Inmiddels zijn er ook al een aantal vrienden en kennissen met een Room108 sofa. Nadat ze bij Isabel en Rico sofa Annabelle zagen, hebben vrienden precies dezelfde gekocht. Andere vrienden hebben model Annabelle in een nóg grotere opstelling thuis staan. Je kan de sofa tenslotte helemaal naar wens samenstellen.

“Onze favoriete plek op de sofa is de hoek bij de Ottomane, omdat je hier echt languit kan liggen en helemaal kan wegkruipen in de kussens. We zitten hier vooral ’s avonds als we samen tv kijken.”

Weer een nieuw interieur

Isabel doet veel inspiratie op bij diverse woonwinkels, via Pinterest en via Instagram. Als de kindjes ouder zijn, wil Isabel zich graag verder verdiepen in haar passie voor interieur. Ze wil sowieso niet meer weg uit dit huis, maar zo’n heel nieuw interieur samenstellen en realiseren is helemaal haar ding. “Ik zou het zo weer doen. Als Rico en ik een nieuwbouw huis binnen lopen, krijgen we altijd de kriebels om het zelf weer opnieuw te doen”.

Heb je thuis een Room108 bank staan en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Bekijk dan onze winactie!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.