nlbe

OPENING ROOM108 & GUSJ MARKET EINDHOVEN

Room108 & Gusj Market zijn twee succesvolle formules die zijn samengevoegd tot één grote woonexperience in het bruisende en creatieve Strijp-S in Eindhoven. Ben jij een echte interieurliefhebber? Dan is de oude machinekamer van Philips, gelegen aan het Ketelhuisplein, dé plek voor jou!

In de showroom van Room108 & Gusj Market kunnen ze je uitstekend helpen bij het uitkiezen van jouw droombank tot een compleet interieur. Kun jij ook zo gelukkig worden van nieuwe spullen voor in je interieur? Dan kan jouw geluk niet op in deze winkel waar het beste van de werelden van Room108 & Gusj Market samen komen op één inspirerende plek!

Uiteraard is de ruime collectie industriële en landelijke meubelen bestaande uit  bankstellen, hoekbanken, tafels, stoelen, fauteuils en diverse soorten anderen meubelen van Room108 hier te bewonderen. Daarnaast vind je bij Room108 & Gusj Market exclusieve musthaves op het gebied van accessoires. Laat je in de showroom inspireren en adviseren door onze interieurstylisten. Ga voor goede basisstukken van Room108 en maak je interieur af met de unieke decoratieve items van Gusj. Na het kiezen van het juiste materiaal, de mooiste kleur en de ideale opstelling, kan jouw droommeubel een mooi plekje krijgen in je huis. Oftewel: Create your own lifestyle!

In deze brandstore komt het beste van de werelden van Room108 & Gusj Market samen op één inspirerende plek!

Nieuwsgierig? Ontdek het zelf!

Contact
Room108 & Gusj Market
Ketelhuisplein 7
5617 AE Strijp-S Eindhoven

Tel: 040-7200890

Mail: info@room108-eindhoven.nl

 

Leave a Reply