be

Opening Room108 Lelystad nog voor de kerst een feit

Eindhoven, 16 november 2015

Room108 hoekbank Christina
Room108 hoekbank Christina

Deco Lelystad vanaf medio december als dealer voor Room108 in Flevoland

Nog voor de drukke feestdagen, zal Room108 Lelystad van start gaan. Traditioneel in de branche is ook de maand januari er één met volle meubelwinkels en rijen bij de kassa’s. Hiermee heeft Deco Lelystad een bijzonder goed moment uitgekozen om van start te gaan als Room108 dealer. We verwachten dan ook een vliegende start te maken.

Deco Lelystad heeft een selectie gemaakt van 5 hoeksalons, een eettafel en een aantal salontafels, waarmee men in staat is om in combinatie met de online info en fotomateriaal de gehele collectie te laten zien. Inwoners van Flevoland vinden dus nu ook een Room108 dealer op maximaal een half uurtje rijden van huis.

Woonboulevard Palazzo Lelystad

De winkel aan de woonboulevard van Lelystad is een bekende op het gebied van woninginrichting. Tot het specialisme behoort het vertalen van individuele woonwensen tot een complete inrichting van de woning. Van vloeren of wanden tot ramen en deuren, Deco Lelystad kan de gehele inrichting verzorgen. Dit assortiment wordt nu uitgebreid met de collectie meubelen van Room108, waardoor het advies nog vollediger wordt.

In de winkel gaan de adviezen desgewenst gepaard met complete tekeningen van de woning, aangevuld met kleurenschema’s en materiaal-stalen. Zijn er na al deze adviezen nog steeds zaken niet geheel duidelijk, of ben je nog onzeker over bepaalde keuzes? Deco Lelystad komt vrijblijvend aan huis om de adviezen in de praktijk te onderbouwen.

De locatie

Je vindt Deco Lelystad aan  woonboulevard Palazzo. Centraal gelegen en eenvoudig te bereiken vanuit de hele provincie Flevoland.

Rooom108 dealer Flevoland Deco LelystadWoonboulevard Palazzo
Zuiderpoort 9
8239 AB Lelystad
0320 – 268299
www.deco-lelystad.nl

 

 

 

 

Deco Lelystad Room108 dealer

Leave a Reply