nlbedeen

Room108

Room108 bestaat uit een jonge groep enthousiaste meubelondernemers met liefde voor het meubel-vak. Dit enthousiasme en de liefde voor mooie meubelen hopen we via deze website aan de bezoeker over te brengen.

We besteden veel aandacht aan onze modellen en de presentatie ervan. Hiermee hopen we je te inspireren en uit te nodigen tot een bezoek aan één van de Room108 verkooppunten.

Waarom Room108?

Onze doelstelling is om mooie meubelen te maken, naadloos passend bij de laatste woontrends. Deze mooie meubelen maken we met passie en liefde voor het vak.

Mooie meubelen maken is één… Deze uitdaging is niet zo groot, wanneer passie en ambacht verenigd zijn dan is dat een koud kunstje zelfs!

Room108 wil de bovengenoemde doelstelling bereiken met betaalbare prijzen, waardoor onze collectie voor een zeer brede doelgroep geschikt is.

De collectie van Room108 begint daarom ook vaak met een scherpe aanvangsprijs. Deze prijs is zeer concurrerend, vooral als we vergeleken worden met andere merken.

Vanaf deze aanvangsprijs is er erg veel mogelijk. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de gestoffeerde meubelen zoals de salons en hoeksalons van Room108, dan zijn er vaak honderden opties in zowel stof als leer. Voordelige basicstoffen van sterke polyester garens vind je in de lagere prijsklassen, maar indien gewenst kun je de salon ook laten stofferen in een mooie luxe katoen of linnen uit Italië. Dit tegen een meerprijs, passend bij de gekozen stof- of leersoort. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

Room108 sterk als merk

Sterk als merk

Waar Room108 in de beginjaren sterk aan de weg timmerde als salonmerk is de collectie de afgelopen jaren stevig in de breedte gegroeid. Het Room108 van nu is veel meer dan alleen maar een salonmerk. Het hedendaagse Room108 is veel meer een totaalaanbieder, een meubelmerk met een complete en brede collectie.

Deze collectie is in de laatste jaren gegroeid met o.a. tafels, stoelen, fauteuils en meubelen uit massief eiken. Dit alles uiteraard gecombineerd met een veelvoud aan opties, mogelijkheden en keuzes die jij als klant zelf kunt maken.

We schreven al eerder: “create your own lifestyle”….

Overal Room108

Met de groei van de collectie en de doelstelling dat Room108 bereikbaar moet zijn voor een breed publiek hoort natuurlijk ook een netwerk van verkooppunten verspreid over Nederland, maar ook België.  Op deze website vind je een overzicht van alle winkels waar de collectie van Room108 te vinden is. Er is er altijd wel één in de buurt.