be

Room108 opent winkel Eindhoven

Eindhoven, 13 oktober 2014

Room108 opent winkel in Eindhoven

Nog dit jaar opent Room108 haar deuren van een nieuwe lifestyle meubelwinkel in Eindhoven. Geen gewoon verkooppunt, maar een hele winkel, volledig gevuld met de allermooiste salons en hoeksalons van Room108!

De nieuwe winkel zal worden geopend aan de Tongelresestraat 84A te Eindhoven.

Deze pilot store zal niet alleen dienen voor jou als klant, maar dient ook om onze dealers te ondersteunen en geïnteresseerden uit de branche die een dealerschap overwegen van dienst te zijn. Als klant ben je er dan ook zeker van dat je in Eindhoven altijd het nieuwste van het nieuwste zult vinden. Dit geldt voor nieuwe modellen, maar zeker ook voor nieuwe stoffen, materialen, enz.

De exacte openingsdatum is nog niet bekend, maar gestreefd wordt naar een opening vóór de feestdagen! De komende weken zal hard worden gewerkt aan de inrichting van de winkel. Zodra de definitieve openingsdatum bekend is lees je dat op onze website.

Tot het moment dat de winkel definitief geopend wordt kan iedereen uit Eindhoven en omgeving altijd terecht bij Meubilex in Haaren (NB) op ca. 20 km van Eindhoven.

Room108 winkel in Eindhoven

Tot ziens in de eerste Room108 winkel van Nederland!

Leave a Reply