ROYAL COLOR: TEDDY LOUNGESALON ADÈLE IN EEN ROZE INTERIEUR

In de Royal Color stijl pakken we graag uit met kleur. Roze wordt vaak gebruikt als accentkleur, maar met een beetje lef kun je roze ook prima de hoofdkleur van je interieur maken. Met deze tips voor het maken van de juiste combinaties voelt jouw interieur straks als een stijlvolle roze wolk!

Roze toepassen in je interieur

Er zijn ontzettend veel verschillende tinten roze dus het begint bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur. Een diepe roze tint maakt je interieur heel sfeervol én is goed te combineren met andere roze tinten zoals zacht roze. Gebruik de meest rustige tinten dus voor de grote items zoals de muur, het gordijn en het tapijt. Daarnaast kun je spelen met kleurnuances die tussen diep roze en zacht roze in zitten. Dit kun je het beste doen met de kleinere items zoals de woonaccessoires op tafel, de kunst aan de muur, en de sierkussens op de bank.

Roze wordt vaak gezien als lief en romantisch, maar ook als gedurfd en stijlvol. Om het stijlvolle karakter van de kleur roze te versterken, maken we de combinatie met goud. De gouden details in de salontafels en sidetables zijn subtiel, maar de gouden lampen en palmen springen direct in het oog. Naast goud zijn warme materialen, zoals hout, velvet en teddy ook heel goed te combineren met roze. Deze materialen geven een huiselijk gevoel én zijn helemaal on trend.

Roze combineren met de teddy trend

De teddy trend zag je eerst vooral bij kleine meubels als fauteuils, maar nu ook steeds vaker bij salon of grote hoeksalons. In deze set is loungesalon Adèle te zien in de aaibare stof Alphine Ivory. Door de natuurlijke kleur past de salon super goed in de roze set. Daarnaast is loungesalon Adèle een goede match met het tapijt Marino in kleur 42 dankzij de ronde vormen en het zachte materiaal. Roze en teddy zijn dus dé perfecte combinatie voor een romantisch én stijlvol interieur!

Op de foto: Loungesalon Adèle, Tapijt Marino 42

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.