nlbedeencs

Salon Clarisse

Vanaf  589,00

Salon Clarisse met een zeer fijne zit. Lekker zitten heeft voorop gestaan bij het ontwerpen van deze landelijke salon.

Een salon zoals model Clarisse kan in ieder huis staan, zowel in een moderne inrichting, als in een landelijke inrichting. Salon Clarisse is aan te passen aan iedere woonsituatie.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Salon Clarisse

De salon Clarisse zorgt er voor dat je na een lange dag werken  of studeren lekker kunt relaxen en comfortabel kunt ontspannen op je eigen salon. Lekker even bijkomen in de door je zelf samengestelde salon.

Het samenstellen van de salon Clarisse is een koud kunstje. Met de opties die wij je bieden is het kinderspel om je eigen persoonlijke salon Clarisse te ontwerpen. Verschillende breedtes, kleuren, stoffen, armleuningen, enz, het is allemaal beschikbaar. Er zijn meer dan voldoende ingrediënten om hier de ideale salon mee te bouwen.

Bij het produceren van salon Clarisse is gebruik gemaakt van degelijke materialen en iedere salon wordt zorgvuldig met de hand gebouwd in een Europese meubelfabriek. Een salon van Room108 is een mooi product met de juiste uitstraling en een bijzonder aantrekkelijke prijs. Prijs en kwaliteit van deze drie-en-half-zits zijn prima in verhouding en vormen ook de basis van het succes van deze mooie landelijke salon Clarisse.

De salons van het model Clarisse zijn er in de volgende uitvoeringen en afmetingen:

  • 2 zits salon Clarisse, 180 x 100 cm: v.a. € 529,00
  • 2.5 zits salon Clarisse, 200 x 100 cm: v.a. € 569,00
  • 3 zits salon Clarisse, 220 x 100 cm: v.a. € 619,00
  • 3.5 zits salon Clarisse, 240 x 100 cm: v.a. € 669,00
  • 4 zits salon Clarisse, 260 x 100 cm: v.a. € 719,00
  • 4.5 zits salon Clarisse, 280 x 100 cm: v.a. € 749,00

*De getoonde vanaf prijs geldt voor de 2 zits salon Clarisse in stofcategorie 1. De prijs van de salon Clarisse op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De salon op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salon Clarisse” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *