nlbedeencs

Salon Elena Stretch

Vanaf  1.559,00

Salon Elena Stretch bestaat uit drie brede zittingen die aan elkaar gekoppeld zijn. Hierdoor ontstaat een extra lange rechte salon. De salon Elena Stretch kan zowel in stof als (eco) leer uitgevoerd worden.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Bank Elena Stretch

Het model Elena is gevuld met zachte vullingen waardoor de salon heerlijk is om op te loungen. Vanwege de breedte van de salon kun je hier met meerdere mensen ruim zitten. Bovendien bieden de lendekussens in de rug extra comfort.

De Stretch uitvoering is mogelijk bij meerdere modellen uit de Room108 collectie en bestaat uit 3 aan elkaar gekoppelde elementen. Het model Elena heeft verschillende elementen die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Op deze manier is er van alles mogelijk: een fauteuil, loveseat, salon, hoeksalon of leekhoek is naar wens te realiseren. Je kunt model Elena dus volledig aanpassen aan jouw woonwensen.

Salon Elena Stretch is o.a. leverbaar in de volgende uitvoeringen:

Elena Stretch M (286 x 110 cm) vanaf: €1559,-
Elena Stretch L (316 x 110 cm) vanaf: €1639,-
Elena Stretch XL (346 x 110 cm) vanaf: €1719,-

*De getoonde vanaf prijs geldt voor de salon Elena Stretch M in stofcategorie A. De prijs van de salon op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De salon op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salon Elena Stretch” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *