nlbedeencs

Salons

Stel je eigen salon samen
Een salon van Room108 kan helemaal door je zelf worden samengesteld en worden afgestemd op je eigen woonkamer. Van ieder type salon zijn meerdere breedtes, armleuningen en type zittingen leverbaar.

Onze salons zijn dan ook uniek in hun prijsklasse. Salons met zo veel opties zijn normaal alleen leverbaar in een veel hogere prijsklasse.

Toont alle 10 resultaten

Een stoffen salon of een salon in leer?

Wij hebben zowel stoffen als leren salons. Omdat landelijke salons en salons onze specialiteit zijn hebben wij niet alleen de standaard stoffen en leersoorten, maar hebben we ook een uitgebreide collectie luxe katoenen en linnen stoffen en hebben we naast het basic rund leder een aantal luxe leersoorten zoals aniline leder, semi aniline leder en leer met een handmatig aangebrachte waslaag.

Een salon online bestellen of toch de showroom bezoeken?

Alle salons op deze site kunnen online besteld worden. Dit doe je in onze webshop. Wij kunnen het ons voorstellen dat je geadviseerd wilt worden bij het maken van een keuze. Onze dealers helpen je graag bij de online bestelling van je salon, maar je bent natuurlijk ook meer dan welkom in onze winkels. Hier kun je in alle rust een keuze maken uit de vele stoffen, leersoorten, type zittingen, enz.