nlbedeencs

Salon Annabelle

Vanaf  669,00

De salon Annabelle is een zeer comfortabele salon met een uiterst fraaie afwerking.

Bij het model Annabelle maken we een optimale mix tussen een landelijk en modern design. Brede leuningen en dikke rugkussens afgewerkt met strakke naar buiten gestikte randen en naden. Hiermee krijgt onze Annabelle een hele luxe uitstraling. De salon Annabelle kan in meerdere afmetingen en uitvoeringen worden samengesteld. We hebben het makkelijk gemaakt voor je door een aantal standaard uitvoeringen op te nemen.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Salon Annabelle

Pure luxe, dat is waarmee salon Annabelle zich het makkelijkst laat omschrijven. Zowel de zitkussens als de rugkussens zijn goed gevuld met een heerlijk zachte vulling. In de zitkussens zit een mix van HQ Foam, synthetische watten en siliconen sticks en de rug bestaat uit een dubbele laag kussens waardoor het zitten wel heel erg comfortabel wordt.

Ook wat de afwerking van deze Room108 salon betreft hebben we het over een mooi en bijzonder product. In het model Annabelle vindt je een mix terug van kenmerken die typerend voor de landelijke stijl zijn, maar Annabelle heeft ook de karaktereigenschappen van een moderne design salon. Is dit dan een salon voor iemand die geen keuze kan maken? Nee, kies je voor een Annabelle, dan kies je heel bewust voor een salon met een geweldige zit, een voortreffelijke afwerking en een zeer hoge prijs / kwaliteit verhouding.

Salon Annabelle is o.a. leverbaar in de volgende standaard uitvoeringen:

  • 2 zits salon Annabelle, 204 x 110 cm: v.a. € 669,00
  • 2.5 zits salon Annabelle, 224 x 110 cm: v.a. € 749,00
  • 3 zits salon Annabelle, 244 x 110 cm: v.a. € 859,00

*De getoonde vanaf prijs geldt voor de 2 zits salon Annabelle in stofcategorie 1. De prijs van de salon Annabelle op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De bank op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Show reviews in all languages (2)

Wees de eerste om “Salon Annabelle” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *