nlbedeencs

Salon Juliette

Vanaf  529,00

Landelijke salon met zeer uitgebreide mogelijkheden en veel opties.

Kenmerkend voor deze salon zijn de heerlijk zachte zitkussens, het uitstekende zitcomfort en de losse rugkussens die de salon een speels karakter geven.

Geef je persoonlijke touch aan de salon Juliette door je eigen kleuren en materialen uit te zoeken!

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Salon Juliette

Met deze mooie landelijke salon Juliette kun je aan al je wensen voldoen. Je bent namelijk nog nooit een salon tegen gekomen met zo veel mogelijkheden.

Natuurlijk hebben we bij het maken van de standaard uitvoering van deze salon gekeken naar de meest voorkomende afmetingen en uitvoering. Past deze niet, of wil je net even iets anders? Geen probleem! Je kunt de salon geheel zelf samenstellen: van opstelling en afmeting tot stof en kleur. Keuze genoeg dus.

Ook technisch zit deze mooie 2 zits salon Juliette prima in elkaar. Bij het bouwen van de rompen wordt gebruik gemaakt van degelijke materialen, zo zijn alle dragen delen in de constructie gemaakt van Europees hardhout (Beuken). De zittingen worden ondersteund door een uit gehard staal gemaakte nosag veer die de zitkussens aan de onderzijde van tegendruk voorzien en doorzakken voorkomen. Bij de zitkussens heb je de keuze uit 2 mogelijkheden, een standaard schuim met een stevige zit en een met een verenlaag afgedekt schuim welke de salon een extra zachte zit geven.

De salons van het model Juliette zijn er in de volgende uitvoeringen en afmetingen:

  • 2 zits salon Juliette, 180 x 100 cm: v.a. € 529,00
  • 2.5 zits salon Juliette, 200 x 100 cm: v.a. € 569,00
  • 3 zits salon Juliette, 220 x 100 cm: v.a. € 619,00
  • 3.5 zits salon Juliette, 240 x 100 cm: v.a. € 669,00
  • 4 zits salon Juliette, 260 x 100 cm: v.a. € 719,00
  • 4.5 zits salon Juliette, 280 x 100 cm: v.a. € 749,00

*De getoonde vanaf prijs geldt voor de 2 zits salon Juliette in stofcategorie 1. De prijs van de salon Juliette op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De salon op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Show reviews in all languages (1)

Wees de eerste om “Salon Juliette” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *