nlbedeencs

Salon Lisette

Vanaf  569,00

Gezellig en sfeervol. Deze landelijke 2 zits salon met gecapitonneerde rugkussens straalt één en al gezelligheid uit.

Salon Lisette is helemaal aan te passen aan jouw eigen kamer en is leverbaar in honderden kleuren en in verschillende materialen.

Stel je eigen landelijke salon Lisette samen, helemaal aangepast aan je eigen wensen.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Salon Lisette

Dat capitonneren niet alleen iets voor oude Engelse mannetjes is laten we zien met salon Lisette. Salon Lisette is een typische salon in een gezellige romantische stijl. Ronde leuningen en kleine gecapitonneerde rugkussens met een knoop zijn kenmerkend voor deze landelijke stijl.

Salon Lisette is zeer eenvoudig aan je eigen persoonlijke wensen aan te passen. Er zijn namelijk 6 verschillen kussen-breedtes te verkrijgen, twee verschillende longchairs, twee verschillende divans, een hoek, enz, enz… Je kunt dan ook naast een normale rechte salon kiezen voor alle mogelijke variaties, van fauteuil tot leefhoek en alle salons of hoeksalons die daar tussen zitten.

Salon Lisette is gebouwd uit sterke en degelijke materialen en kan worden uitgevoerd in honderden verschillende stoffen. Heb je een voorkeur voor een sterke, stoere synthetische basic, of ga je voor een mooie luxe Italiaanse katoen/linnen mix, het is allemaal mogelijk. Daarnaast willen we niet vergeten te vermelden dat er zonder meerprijs gekozen kan worden voor een contrasterend biesje.

Salon Lisette is o.a. in de volgende standaard uitvoeringen leverbaar:

  • 2 zits salon Lisette, 180 x 100 cm: v.a. € 569,00
  • 2.5 zits salon Lisette, 200 x 100 cm: v.a. € 599,00
  • 3 zits salon Lisette, 220 x 100 cm: v.a. € 659,00
  • 3.5 zits salon Lisette, 240 x 100 cm: v.a. € 719,00
  • 4 zits salon Lisette, 260 x 100 cm: v.a. € 759,00
  • 4.5 zits salon Lisette, 280 x 100 cm: v.a. € 799,00

*De getoonde vanaf prijs geldt voor de salon Lisette in stofcategorie 1. De prijs van de salon Lisette op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De salon op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salon Lisette” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *